Kattenvoeding

 Biofood

 

BIOFOOD geëxtrudeerde (krokante) voeding is een smaakvolle krokante brok, Nederlandse topkwaliteit, met natuurlijke hoogwaardige en streng geselecteerde dierlijke- en plantaardige grondstoffen, hoge acceptatie en verteerbaarheid, lage bereidingstemperatuur van ca 100 graden waardoor voedingstoffen beter bewaard blijven, met gebruik van puur vlees/vis-zalmolie-kruiden als basis, tarwe- en graanvrij*, ondersteund huid, vacht, gebit en vertering, met smaakvolle en gezonde vetnacoating en voor alle kattenrassen.

 

 

Fokker

 

Een compleet assortiment

Iedere kat is uniek en verdient de voeding die bij hem past. Behalve de aangeboren verschillen (o.a. specifieke raskenmerken) spelen ook de levensfase, temperament, omgeving en mate van inspanning een essentiële rol. Het assortiment van Fokker komt volledig tegemoet aan al deze omstandigheden.

 Lara



lara kattenvoer
Lara kattenvoer is afkomstig van Versele Laga en heeft een volledige productlijn aan complete en smaakvolle kattenvoeding. Hierbij is er de keuze uit verschillende smaken maar ook tussen nat- en droogvoer. Lara heeft producten voor zowel de kitten als de volwassen kat, maar ook voor katten die binnenshuis leven, problemen met de urinewegen of katten die gesteriliseerd zijn.